Assalamualaikum my name is nur atirah~~ 안녕하세요 사람들!!내 이름 아티랗 입니다~~많이 사랑해주세요! 화이팅!!!!! do read do follow ok?

Saturday, 9 March 2013

aktiviti hujung minggu










Hari tu pegi kedai with my mom and terjumpe krayon korea,,, ape lagi grab je la~~ rare kot~~





First tak tahu nak buat ape and just hiasan je kat umah~~ then ade homework yang perlukan kreativiti aq untuk menyiapkannya~~~ so dengan bantuan krayon korea nie aku berjaye siapkan homework yang tak seberapa nih~~

hasilnye~~
 dengan bantuan krayon tu jugak larh aq dapat siapkan gallery aq:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------